Kies hier de beste verzekering voor uw huisdier
Home » PetPlan

Huisdierenverzekering van PetPlan

PetPlan is een verzekeraar die een dierverzekering voor katten, honden en konijnen biedt. Petplan is een initiatief van AUV Dierenartsencoöperatie. Dierenartsen zijn betrokken bij het samenstellen van de pakketten wat de kwaliteit natuurlijk ten goede komt. Bij PetPlan betaal je niet teveel. De uitvoering van de verzekering ligt bij Unigarant, en dan is weer een dochter van de ANWB.

Petplan biedt drie zorgpakketten en drie aanvullende verzekeringen. U heeft bij deze aanbieder van huisdierverzekeringen dus veel keuze en kan een zorgverzekering kiezen die helemaal aansluit bij uw eigen wensen en bij de leeftijd van de hond, kat of konijn.

Preventieve zorg

PetPlan verzekert ook preventieve zorg. Als je bij deze dierenverzekering kiest voor het Plus Pakket of Totaal Pakket zijn ook vaccinaties en vlooien- en ontwormingsmiddelen meeverzekerd.

Basis Pakket

Het Basis Pakket (vanaf 5,95 euro per maand) vergoedt de medisch noodzakelijke kosten voor het behandelen van de meest
voorkomende ziekten. Ook letselschade opgedaan bij een ongeval (bijvoorbeeld een val of door het overreden worden door een auto)wordt in de meeste gevallen vergoed.

Extra dekking

Voor meer dekking kent deze dierenverzekering een Plus Pakket een een Totaal Pakket en diverse aanvullende verzekeringen zoals een sterilisatie en castratie verzekering, een chemotherapie en radiotherapie verzekering en een crematie verzekering voor huisdieren.

Hier kunt u de prijzen opvragen en meer informatie vinden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Maak een Gratis Website met JouwWeb